Ilerdent es consolida com a PROVEÏDOR OFICIAL de protectors bucals esportius d’alt rendiment, renovant per tercer any consecutiu per equipar l’escola infantil del club lleidatà que endegarà una campanya de sensibilització sobre l’ús del dispositiu

L’Escola de Rugbi del CE INEF Lleida ha renovat aquest mes d’octubre, el seu conveni amb ILERPROTECT® com a proveïdor oficial de protectors bucals esportius d’alt rendiment, fets a mida, per la temporada 2019-20. Amb aquesta renovació, ja són tres les temporades que el club –que ja va instaurar, de forma obligatòria, l’ús d’aquest dispositiu intraoral per garantir la seguretat dels infants i acostumar-los a la seva utilització des de la pràctica de l’esport base– ofereix als seus jugadors i jugadores la possibilitat d’adquirir l’ILERPROTECT® AL preu bonificat de 60 euros, sent el seu cost habitual de 195.

A més, totes les famílies sòcies es veuran beneficiats per un segon acord que manté Ilerdent com la clínica dental de referència de l’entitat, amb importants bonificacions i prestacions gratuïtes en els tractaments odontològics com ara un 10% de descompte en la llista de preus o el finançament gratuït dels serveis.

L’acord de renovació es va signar a la nova sala de trofeus del club i van assistir Joan Antoni Prat, president del Club INEF Lleida; i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®.

 

Peu de foto: Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®; Iván Raigal, assessor esportiu d’ILERPROTECT®; i Joan Antoni Prat, president del Club INEF Lleida.