El club renova l’acord amb la clínica dental Ilerdent i inicia una campanya de promoció de l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment entre els seus equips.

Aquest mes d’octubre i per tercer any consecutiu, la Unió Esportiva Balàfia renova l’acord amb la clínica dental lleidatana, Ilerdent, pel qual l’ILERPROTECT® es manté com a protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, oficial del club. A més, ILERPROTECT® també patrocina l’equip Amateur que competeix a Segona Catalana i abandera la projecció d’un club plenament consolidat i amb opcions de nivell que, a més treballa en la promoció dels valors associats a la pràctica esportiva.

En aquest sentit i en l’àmbit de l’esport saludable, el club continua fent pedagogia entre els jugadors de la base per conscienciar-los de la necessitat d’incorporar aquest dispositiu intraoral a l’equipament habitual. L’acord –signat entre Miquel Gensana, gerent d’ILERDENT-ILERPROTECT®; i Francisco Rodríguez, president de la UE Balàfia– permet als jugadors i socis del club adquirir el protector al preu de 60 euros (el seu preu habitual és de 195 euros) i, a més gaudiran de condicions especials en els tractaments i serveis que ofereix Ilerdent.

Peu de foto: Ramon Folguera, responsable de màrqueting del club; Gemma Gensana, responsable de l’Àrea d’Atenció al Pacient d’Ilerdent; Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®; i Francisco Rodríguez, president de la UE Balàfia.