L’entitat acorda amb Ilerdent la promoció de l’esport segur amb la incorporació del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida

El Club Bàsquet Cappont inicia l’any fent un pas endavant en la millora de la seguretat i la tècnica dels seus jugadors, mitjançant la introducció del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®. La iniciativa és fruit de l’acord signat aquest mes de gener per la seva presidenta, Margarida Almirall; i el gerent d’Ilerdent –clínica dental lleidatana promotora del dispositiu intraoral–, Miquel Gensana.
Així doncs, ja són quatre els clubs de bàsquet –Força Lleida, CB Lleida, CB Pardinyes i CB Cappont– de la ciutat que han incorporat el protector als entrenaments i la competició, tant dels primers equips com de les bases.


CB Cappont, un club d’escola amb projecte educoesportiu

L’any 2000, l’Escola Esportiva de Bàsquet del CEIP Frederic Godàs estava plenament consolidada dins l’esport escolar i generava anualment promocions de jugadors que, en acabar l’escolaritat primària, havien de passar necessàriament al camp federat. Va ser, llavors, que es va decidir de crear el club; i, per tirar endavant el projecte es va comptar amb el suport de la comunitat educativa del Col·legi Frederic Godàs i de l’Associació de Veïns de Cappont
Així va ser com, la temporada 2000-2001, el CB Cappont va debutar en la competició federada amb un equip infantil i un de sénior, dotant la ciutat d’una nova entitat esportiva, especialment important, per al barri de Cappont.
Al CB Cappont s’entén l’esport com una eina formativa i social, en què preval la formació i la recreació a la competició i es vetlla per oferir a tots els jugadors les mateixes possibilitats de formar-se íntegrament.
El Club Bàsquet Cappont compta, en l’actualitat, amb més de 90 jugadors, repartits en 9 equips que competeixen en diferents categories.

Peu de foto © Margarida Almirall i Miquel Gensana