Ilerdent i l’entitat promotora del Campus Hoquei Mollerussa promocionen l’ús del protector esportiu d’alt rendiment, fet a mida, amb clínics per al cos tècnic i jugadors.

Aquest 28 de novembre, la família ILERPROTECT® creix i ho fa incorporant un nou club d’hoquei, el Club Patí Mollerussa. L’entitat promotora del Campus Hoquei Mollerussa –on no només es fomenta l’aprenentatge, desenvolupament i perfeccionament de l’hoquei, sinó també la convivència esportiva amb fins educatius i lúdics, procurant el desenvolupament individual i social de nois i noies a través de valors que consoliden una formació humana integral– fa un salt qualitatiu amb aquest acord que permetrà els seus socis/es equipar-se amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPORTECT®, al preu bonificat de 60 euros (preu habitual 195 euros).

Així ho han acordat, mitjançant conveni, David Miró, president del club, i Ivan Raigal, assessor esportiu d’ILERPROTECT®. La col·laboració vol fer pedagogia de l’ús d’aquest dispositiu que, a més de protecció, prevén les lesions musculars i augmenta el rendiment dels jugadors. En aquest sentit, ja s’ha celebrat el primer clínic amb la participación de directius i cos tècnic del club.

També, s’obre una línia de salut dental amb un 10% de descompte en la llista de preus de la clínica Ilerdent, a més de prestacions i tractaments bonificats i/o gratuïts per a totes les famílies sòcies. El club ofereix una àmplia proposta formativa en l’esport que implica entrenar tots els aspectes tècnics fonamentals, fomentar la convivència entre els jugadors, divertir i formar els nens enl’esport i l’equip. La pràctica de l’hoquei com a mitjà de creixement físic i intel·lectual.