Clubs

Ilerprotect, protector bucal deportivo de alto rendimiento, es el proveedor oficial de:

GIMNÀSTICA ESPORTIVA

GIMNÀS - ARTS MARCIALS I CLUBS D'ENTRETENIMENT

Asociación FIDES Training Group
afidestactico@gmail.com

Nacional Fitness Alpicat
nacionalfitness@yahoo.es

MOTOCICLISME

PS19
Pol Solà Florensa

PATINATGE ARTÍSTIC

Club Patinatge Artístic Puigverd de Lleida

VOL ESPORTIU

Protegeix la salut bucal del teu equip

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

CONSELLS ILERPROTECT

Com cuidar el nostre protector bucal?

Pla de Convenis Dentals Col·lectius Ilerprotect

L’Organització Mundial de la Salut alerta sobre les malalties bucodentals i la necessitat d’atenció odontològica professional. En aquesta línia, l’OMS reclama estratègies en matèria de prevenció i promoció de la salut dental.

En aquest sentit, l’Institut Dental Ilerdent, dins de la seva línia de RSC –Responsabilitat Social Corporativa-, gestiona el Pla de Convenis Col·lectius Ilerprotect , dirigit al manteniment i millora de la salut dental dels clubs esportius i esportistes així com, associacions, i/o entitats que promoguin les activitats físiques.

La clínica lleidatana subscriu acords de col·laboració amb col·lectius de Catalunya i Aragó, que passen a tenir Ilerdent com a clínica dental de referència, facilitant-los l’accés a una assistència dental continuada, en condicions exclusives.

 

Cost zero

L’adhesió en el Pla de Convenis Col·lectius Ilerdent és completament gratuïta.

 

Prestacions

Una vegada aprovada la sol·licitud, Ilerdent facilitarà al col·lectiu el llistat de prestacions atorgades que van des de prestacions completament gratuïtes, a bonificacions en la llista de preus i/o serveis i finançaments exclusius. L’adhesió al Pla, dóna accés també a promocions i col·laboracions puntuals.

Per part seva, el col·lectiu es va comprometre a difondre les prestacions atorgades i les comunicacions de Ilerdent entre els seus socis/as, treballador/as i usuaris/as.