Si ets una escola o centre educatiu, un club o un professional vinculat a l’esport o a la fisioteràpia, posem a la teva disposició un Pla de Convenis de Salud Odontoesportiva. Aquest pla ha estat especialment dissenyat per a promoure i millorar la salut dental dels esportistes, i ofereix accés a multitud de prestacions i beneficis. Descobreix-les!

Assistència dental amb condicions exclusives

A l’Institut Dental Ilerdent som molt conscients de la necessitat de bons professionals especialitzats en l’atenció odontològica. Així que per oferir una assistència dental continuada i personalitzada tenim acords de col·laboració amb diversos col·lectius de Catalunya i Aragó. Aquests convenis ofereixen la possibilitat als nostres afiliats d’obtindre una assistència dental amb les condicions més exclusives.

PIMES, Associacions, ONGs, Clubs, Federacions i Fundacions, Cooperatives, Sindicats, etc. sigui quina sigui la teva entitat et convidem a adherir-te al nostre pla per a que puguis començar a gaudir de tots els seus beneficis. L’adhesió és completament gratuïta, i et permetrà a tu i als teus socis o col·laboradors gaudir de nombrosos avantatges: prestacions completament gratuïtes, bonificacions a la llista de preus, promocions, finançaments personalitzats i molt més.

ILERPROTECT®, el protector dental esportiu fet a mida

A més a més de posar a la teva disposició un equip de professionals especialitzats en totes les àrees de l’odontologia, si decideixes adherir-te al nostre Pla de Convenis Col·lectius també podràs adquirir el teu ILERPROTECT® amb un preu especial de 60€ – el seu preu habitual és de 195 euros -.

ILERPROTECT® és un protector dental esportiu dissenyar per l’Unitat d’Odontologia Esportiva d’Ilerdent. Està fabricat amb laminats moldejats de la més alta qualitat, tenint en compte la morfologia i disciplina de cadascun dels nostres pacients. Això permet que el protector s’adapti perfectament a la boca del pacient, protegint-lo de possibles cops i traumatismes. Gràcies a la seva perfecta adaptació, ofereix un alt rendiment i resistència. A més a més, ajuda a reforçar les àrees més sensibles, garantint una bona estabilitat i alineació de l’ATM.

S’ha de tenir en compte que cada disciplina esportiva té àrees bucals més vulnerables o amb un major risc de lesió. Tenint en compte aquesta necessitat, el disseny dels nostres protectors és completament personalitzat es realitza en funció de cada disciplina esportiva per garantir la màxima fixació, estabilitat i comoditat d’ús.

Si decideixes adherir-te al nostre pla, també podràs escollir entre una àmplia gama de colors per al teu protector bucal. Això suposa un important valor afegit per als nostres afiliats, ja que poden optar per un color vistós, que destaqui i pugui alertar de l’ús del protector.
A que esperes per unir-te a nosaltres? Ja són més de 30 clubs i entitats esportives les que han incorporat ILERPROTEC® a la seva equipació. Si tu també estàs interessat en el nostre Pla de Convenis, informa’t sense compromís trucant al 973 28 11 11 o a través de l’e-mail safesport@ilerprotect.com. Comença a beneficiar-te ja de les nostres prestacions exclusives!