Marcel Almacelles, fundador i director del Dojo Umiten, i Miquel Gensana, gerent d’ILERPROTECT®-Ilerdent, han signat aquest mes de desembre un acord de col·laboració per tal d’equipar els esportistes que entrenen les diferents disciplines que s’imparteixen en aquest centre.

La incorporació del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®, és una millora qualitativa en la pràctica de l’esport, sobretot en cas de contacte i prevenció de lesions. Així doncs, els usuaris del dojo –a més de poder adquirir el dispositiu al preu bonificat de 60 euros (preu habitual 195 euros)– gaudiran també d’un conveni paral·lel de salut dental amb descomptes del 10% en la llista de preus de la clínica Ilerdent i tota mena de prestacions bonificades i gratuïtats en serveis i tractaments dentals.

També es preveu la celebració de clínics a càrrec d’Ivan Raigal, assessor esportiu d’ILEPROTECT® per explicar el rendiment i idoneïtat de l’ús d’aquest protector bucal.

El Dojo Umiten forma part de la Federació d’arts Marcials de Catalunya (FAMC), de la qual porta la direcció tècnica de l’Aikido. En l’actualitat, té tres Dojos en actiu –Hostalric (Girona), Lleida i Melo (Uruguai)– i es practiquen classes d’Aikido, Defensa Personal, Karate, Jiu Jitsu, Kenjutsu, Iaido, Gimnàstica japonesa (Ki Do Hô), Ioga, teles aèries; i també s’hi organitzen esdeveniments culturals relacionats amb les arts marcials.