El portal digital esportiu Sport Ticket  – http://sport-ticket.cat – i la clínica dental lleidatana, Ilerdent, hi han subscrit un acord pel qual els usuaris/es de la plataforma d’Internet promocionarà l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, l’ILERPROTECT®, al preu promocional. Així doncs, els esportistes que s’inscriguin en curses a través de Sport Ticket, podran adquirir el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, a preus especials (60 euros). Només caldrà presentar el full d’inscripció on figura l’oferta. En aquest sentit, l’oferta és extensiva als pilots de la Karting Series, el campionat amateur de Karting que es disputa a diferents circuits de Catalunya amb els karts de lloguer de cada circuit. El guanyador de la Karting Series Juneda 2017, Isern Falip ja cor amb l’ILERPROTECT®.

Conveni amb els gimnasos National Fitness Alpicat i Gimnàs Cappont

A més, aquest mes d’abril, el National Fitness Alpicat i el Gimnàs Cappont s’han afegit a la borsa clubs esportius que ofereixen el protector a preus reduïts, per tal de promoure la salut odontoesportiva i augmentar el rendiment dels seus esportistes. En l’actualitat, entitats com l’INEF Rugbi Lleida, l’Hoquei Patins Lleida Llista Blava, el Força Lleida de bàsquet, els clubs de futbol CF Pardinyes i UE Balàfia, el grup Fides Training o la colla castellera Xiquets de Reus, ja gaudeixen d’aquesta promoció.

ILERPROTECT® és un protector confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió; segons la morfologia, articulació temporomandibular (ATM) i disciplina esportiva de cada esportista.