Ilerdent continuarà com a PROVEÏDOR OFICIAL del Rugby CE INEF Lleida durant la temporada 2021/22 i incorpora a l’acord nous bucals esportius a mida, de venda on-line, marca recentment adquirida pel grup dental lleidatà.

Els jugadors i jugadores del Rugby CE INEF Lleida aposten, un any més, per ILERPROTECT® com a proveïdor oficial de protectors bucals esportius d’alt rendiment, fets a mida, per la temporada 2021-22. Un acord que amplia l’oferta amb la incorporació dels dispositius SPORTBUC®, marca nacional de venda on-line recentment adquirida pel grup dental Ilerdent.
L’Escola de Rugbi ja va instaurar, de forma obligatòria, l’ús d’aquest dispositiu intraoral per garantir la seguretat dels infants i acostumar-los a la seva utilització des de la pràctica de l’esport base. Així doncs, els nens i nenes del club, podran adquirir els bucals fets a mida, d’ILERPROTECT i de SPORTBUC® al preu bonificat de 60 euros.

L’acord de renovació ha estat signat el passat mes d’octubre per David Carreras, director del Rugby CE INEF Lleida; i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®. A més, s’hi ha incorporat un conveni mitjançant el qual, Ilerdent passa a ser la clínica de referència per als socis i famílies del club que gaudiran d’avantatjosos descomptes i gratuïtats.

Peu de foto: (Dalt) Jaume Piñol, capità del Sènior Masculí; i Enric Piñol, assessor Ilerprotect® – SPORTBUC®; i Aina Villalba, capitana del Sènior Femení. (A baix) David Carreras, director de Rugby CE INEF Lleida; i Miquel Gensana, gerent de Grup Dental Ilerdent.