FAQS

Qui i quan he d'utilitzar el protector bucal esportiu?

TOTHOM I SEMPRE. Recomanem incorporar ILERPROTECT® a l’equipació esportiva, professional i amateur, i dur-lo en totes les fases de l’activitat esportiva l’entrenament, el manteniment, la competició i a qualsevol edat.

Per què ILERPROTECT® augmenta el meu rendiment esportiu?

CANALITZEM LA FORÇA. El disseny exclusiu i a mida d’ILERPROTECT® garanteix la correcta posició de la mandíbula (ATM) està connectada a la resta
de músculs i articulacions corporals mitjançant un complex sistema neurològic que actua com a transmissor de força i pressió. Una oclusió bucal correcta, durant la pràctica de l’esport, permet mantenir l’alineació corporal i obrir els canals de flux neurològic que irradien els músculs i articulacions.

Puc utilitzar el protector si porto ortodòncia?

SÍ, ÉS IMPRESCINDIBLE. L’ortodòncia, en si mateixa, és un dispositiu intraoral i està exposat a l’impacte és per això que ILERPROTECT® fabrica els models ORTODÒNCIA INFANTIL I ADULTS, exclusivament per als pacients que segueixen el tractament d’ortodòncia a Ilerdent. La raó és que, els ortodoncistes d’Ilerdent i els protètics d’Ilerprotect treballen conjuntament durant tot el tractament per adequar el protector a cada moment del progres de l’ortodòncia, amb revisió constant de l’adaptació del protector.

• Per a ortodòncies fixes: el protector bucal incorpora una cambra d’aire que protegeix l’ortodòncia i les dents, evitant desplaçaments i impactes.
• Per a ortodòncies invisibles/removibles: el protector bucal es dissenya com un “2 en 1”, substitutiu dels alineadors durant la pràctica de l’esport, mantenint la funció correctora i incorporant les prestacions protectores i d’alt rendiment esportiu.

Un nen/a que li han caigut les dents, o hi estan a punt, pot portar el protector bucal?

SÍ. ILERPROTECT® es fabrica a mida, deixant espais per les peces dentals que encara no han erupcionat i respectant el marge de creixement de les existents.

Quin manteniment necessita el protector bucal esportiu?

TRANSPORT I HIGIENE. El protector bucal esportiu ILERPROTECT® és un dispositiu de llarga durada tant pel que fa a l’excel•lent qualitat dels materials emprats en la fabricació com pels protocols de manteniment.
• És important mantenir el protector, quan no s’utilitza, en el seu estoig per tal d’evitar impactes, deformacions per temperatura o posició.
• Per netejar-lo, utilitzeu aigua freda i empreu un raspall dental fent moviments suaus i repetitius.

On puc adquirir el meu ILERPROTECT®?

Disposem de centres autoritzats arreu d’Espanya. Contacta amb ilerprotect@ilerprotect.com i t’informarem del teu punt ILERPROTECT® més pròxim!

I si som un club esportiu?

Llavors podeu contactar amb el nostre servei d’Assessoria en Salut Odontoesportiva safesport@ilerprotect.com i gaudireu de condicions i serveis especials per a la incorporació d’ILERPROTECT® a la vostra equipació oficial!