La clínica lleidatana Ilerdent ha subscrit avui, 22 de maig, un conveni de col·laboració mitjançant el qual els nens de l’escola de futbol fifLleida podran accedir a l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®.

L’acord –signat per Josep Maria Culleré, president de l’escola; i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®– posa a l’abast dels més de 400 nens que gaudeixen del programa educoesportiu del club, un dispositiu d’última generació que, a més de protegir-los, els permetrà millorar l’estabilitat i rendiment durant la pràctica del futbol. ’ILERPROTECT®, que es comercialitza a 195 euros, estarà disponible pels socis de fifLleida a un preu bonificat de 60 euros. Miquel Gensana s’ha mostrat satisfet per aquest nou acord i ha dit que “els valors formatius del fifLleida són un valor afegit per al nostre protector que ja utilitzen en més d’una trentena de clubs i entitats de Lleida i Catalunya”.

fifLleida

FIF Lleida neix com una nova forma d’entendre l’esport, un nou model d’aprenentatge modern, que pretén transmetre als nens i nenes que l’esport és un generador de satisfaccions. Es tracta de passar-s’ho bé tot aprenent tècniques i habilitats pròpies del futbol. A desenvolupar la motricitat, a descobrir la responsabilitat en equip, trobar amics i adquirir seguretat i confiança en ells mateixos. Assolir coneixements i afavorir el seu desenvolupament com a persona.

Però, la pràctica del futbol no assegura l’assoliment dels objectius educatius per parts dels participants, moltes vegades interferits per entrenadors, pares… amb el principal propòsit de “guanyar”. És per això que, dins el projecte esportiu que presenta fifLleida, els valors educatius, el procés pedagògic, i la comunicació d’objectius entre tots els estaments que constitueixen un club (jugadors, pares, tècnics…), formen part del seu signe d’identitat.