Òscar Ginestà, responsable de l’Handbol Agramunt; i Iván Raigal, assessor esportiu d’ILERPROTECT® han signat aquest mes de desembre, l’acord pel qual els jugadors i jugadores del club podran equipar-se amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida per Ilerdent, al preu de 60 euros (preu habitual 195 euros).

A més dels clínics de formació sobre l’ús d’aquest dispositiu, els tècnics i socis/es de l’entitat podran beneficiar-se d’avantatges en salut dental, amb un 10% de descompte en la llista de preus d’Ilerdent i altres bonificacions i prestacions gratuïtes.

Amb aquesta incorporació, i junt amb el Lleida Pardinyes i l’ACLE Guissona, ja són tres els clubs d’handbol adherits al programa de Convenis d’ILERPROTECT®.

EL CLUB HANDBOL AGRAMUNT

Les arrels de l’handbol a Agramunt vénen de molt lluny: de l’any 1952 a l’any 1956 va haver-hi un primer equip femení que competia sota la denominació d’Acadèmia Agrícola i Mercantil.

El Club Handbol Agramunt actual es va fundar l’any 1972 per iniciativa d’uns joves que van conèixer l’esport mentre estudiaven a Lleida i el van introduir a Agramunt engrescant una colla amb què van formar el primer equip.

En l’actualitat, el club ha anat creixent sense parar fins a comptar amb equips de categories Sènior i Cadet, tant masculins com femenins.