El club lleidatà renova, per tercera temporada consecutiva, amb la clínica Ilerdent com a proveïdora de protectors bucals esportius

La clínica dental lleidatana Ilerdent i el club de futbol CF Pardinyes han renovat l’acord de col·laboració mitjançant el qual, ILERPROTECT® es manté com a proveïdor oficial, en exclusiva, de protectors bucals esportius d’alt rendiment fets a mida, per als jugadors i jugadores de l’entitat, durant la temporada 2019/20.

Amb aquesta, són tres les temporades en què els socis i sòcies del CF Pardinyes podran adquirir el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, al preu especial de 60 euros. A més, les famílies del club mantenen els avantatges del conveni col·lectiu amb el 10% de descompte en tots els serveis odontològics i prestacions gratuïtes i bonificades.

En el marc de l’acord, ILERPROTECT® iniciarà una ronda de clínics per als tècnics del club i els pares dels jugadors i jugadores amb l’objectiu de fer promoció de l’ús del protector entre la base i millorar les condicions i seguretat de joc.

Foto: Carlos García, president del CF Pardinyes i Miquel Gensana, gerent de l’Institut Dental Ilerdent – ILERPROTECT