Ricart Vizcarra, president de l’Hoquei Club Alpicat; i Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana Ilerdent; han signat aquest mes de desembre un conveni de col·laboració, mitjançant el qual, el club podrà proveir els seus jugadors i jugadores amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fabricat a mida, ILERPROTECT®.

El club, que competeix a Primera Divisió Espanyola podrà accedir al dispositiu a un preu bonificat de 60 euros, per als seus socis. Gensana, ha agraït “l’interès que el club ha mostrat pel protector i valorem molt positivament les aportacions tècniques que ens puguin aportar per millorar-ne les prestacions per a la pràctica de l’hoquei”.

A l’acte de signatura hi han assistit també el Miquel Serret, jugador del primer equip masculí; i la Núria Jové, del primer equip femení.

EL CLUB

El club –amb 13 equips i un centenar de jugadors/es– té la seva seu, al pavelló “Antoni Roure” d’Alpicat, dins del Parc del Graó d’Alpicat, un complex lúdic esportiu en un marc natural incomparable.

Fundat ara fa 12 anys, la filosofia de l’Hoquei Club Alpicat –amb equips masculins i femenins– defensa l’esportivitat d’un joc que és ràpid i emocionant, com l’hoquei, que desperta la intel·ligència en l’estratègia de joc.