Ricard Vizcarra, president de l’Hoquei Club Alpicat; i Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana Ilerdent; han signat aquest mes de desembre la renovació del conveni de col·laboració, mitjançant el qual, el club podrà continuar proveint els seus jugadors i jugadores amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fabricat a mida, ILERPROTECT®, al preu bonificat de 60 euros (preu habitual 195 euros).

La col·laboració que es va iniciar la passada temporada es perllongarà durant dues temporades més (fins al 31 de desembre de 2022) i, en la línia de millores que Ilerdent ha implementat en aquest tipus de convenis, el club percebrà el 10% de l’import dels protectors que s’hagin subministrat al club al preu de 60 euros. També, es programaran clínics de formació per a tècnics i jugadors.

ALPICAT HOQUEI FORMACIÓ

A l’acte, ha assistit també Miquel Serret, jugador del primer equip masculí de l’Hoquei Alpicat i un dels coordinadors de la base del club. Serret és l’ideòleg del projecte Alpicat Hoquei Formació una espècie d’acadèmia educo-esportiva per als nens i joves que es vulguin formar en valors personals i socials a través de la pràctica de l’hoquei.

El club té la seva seu, al pavelló “Antoni Roure” d’Alpicat, dins del Parc del Graó d’Alpicat, un complex lúdic esportiu en un marc natural incomparable. Fundat ara fa 12 anys, la filosofia de l’Hoquei Club Alpicat –amb equips masculins i femenins– defensa l’esportivitat d’un joc que és ràpid i emocionant, com l’hoquei, que desperta la intel·ligència en l’estratègia de joc.

Peu de foto: Miquel Serret (jugador) i Ricard Vizcarra (president) de l’Hoquei Alpicat; i Miquel Gensana (gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®).