La formació, que juga en Primera B, aposta per la seguretat i l’alt rendiment en la competició. El primer equip de la Secció Esportiva AEM (SE AEM) és un referent esportiu del futbol femení i, ara, també en matèria de seguretat i alt rendiment. Així ho corrobora l’acord signat pel club amb la clínica dental lleidatana, Ilerdent, que té per objectiu equipar les jugadores amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®.

Una col·laboració que es va iniciar el passat 7 de febrer amb un clínic en què Ivan Raigal, assessor esportiu d’ILERPROTECT®, va explicar a cos tècnic i jugadores les prestacions del dispositiu intraoral que ja utilitzen més de quaranta clubs i entitats esportives de diverses disciplines.

A més, el conveni té una extensió de serveis odontològics generals que suposarà un descompte del 10% en la llista de preus de la clínica i altres prestacions bonificades i/o gratuïtes per als socis i famílies de l’AEM.

Foto: La signatura va anar a càrrec d’Ivan Raigal, en representació d’Ilerdent-ILERPROTECT®; i Carles Sisteré, president del club.