El club de vol esportiu s’apunta al protector bucal d’alt rendiment, fet a mida, d’Ilerdent

Jordi Farré és el primer dels membres del Club Alaire Parapent que gaudirà de la tecnologia ILERPROTECT® en els seus vols esportius. L’acord de proveïdor del club permet als seus socis adquirir el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, a un preu bonificat de 60 euros (195 euros per a usuaris de clubs no concertats).

En paraules de Miquel Gensana Ruestes, gerent d’Ilerdent, “ILERPROTECT® va néixer amb vocació de ser “club de clubs”. Amb la incorporació d’Alaire, fem un pas endavant sumant una nova disciplina esportiva que, ben segur, aportarà moltes millores al nostre protector. Amb cada esport que s’hi afegeix, millorem les tècniques de protecció i rendiment; la qual cosa ens permet dissenyar i fabricar dispositius exclusius per a cada esportista”.

ILERPROTECT® suma en l’actualitat més d’una vintena de clubs de més d’una desena de disciplines.

EL CLUB ALAIRE PARAPENT

El club Alaire, amb seu a Cornudella de Montsant (Tarragona), aplega aficionats i professionals del vol en parapent d’arreu de Catalunya i disputa competicions de la Lliga Catalana de Parapent de la Federació Aéria Catalana. A més, funciona com escola de vol i imparteix cursos de diferents nivells.

ilerprotect-alaire-parapent

Peu de foto: El Dr. Miquel Gensana Talarn, Jordi Farré d’Alaire Parapent i Miquel Gensana Ruestes, gerent d’Ilerdent.©Missatges