El club se suma a les més de 40 entitats esportives que utilitzen el dispositiu de protecció i alt rendiment d’Ilerdent.

Celestí Prat, responsable de l’AE Alcoletge; i Ivan Raigal, assessor esportiu d’ILERPROTECT® han signat aquest mes de desembre el conveni pel qual els jugadors del club podran adquirir el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida d’Ilerdent, al preu de 60 euros (preu habitual 195 euros).

Amb la incorporació de l’AE Alcoletge ja són set els clubs dedicats a la pràctica del futbol que utilitzen l’ILERPROTECT®, tots ells integrats en programa de Convenis Esportius de Salut Odontoesportiva d’Ilerdent que aplega més de 40 entitats. Els convenis, que són de caràcter gratuït, inclouen –a més de la bonificació del preu– l’assessorament tècnic mitjançant clínics que s’imparteixen a tècnics i jugadors.

La col·laboració de l’AE Alcoletge i Ilerdent, dota els socis/es del club de bonificacions del 10% de descompte en la llista de preus de la clínica dental lleidatana i prestacions bonificades i/o gratuïtes.