La Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol va celebrar, el passat divendres 28 de juny, la 33a Festa del Bàsquet Lleidatà 2019, a La Llotja de Lleida.

La festa, que se celebra amb caràcter itinerant i ha comptat amb el patrocini d’ILERPROTECT®-Ilerdent, ha lliurat els reconeixements a jugadors/es, tècnics, àrbitres i directius; així com  els trofeus als campions territorials i per l’ascens de categoria del Bàsquet Lleidatà corresponents a la temporada 2018-19.

Miquel Gensana, gerent de la clínica dental lleidatana fabricant del protector, va voler felicitar els guardonats i va destacar “la bona salut d’aquest esport a Lleida. Per la nostra part, és molt satisfactori poder contribuir amb l’ILERPROTECT® per obtenir un plus tècnic i de rendiment que atansi els jugadors i jugadores a l’elit del bàsquet”.

El bàsquet és un esport àmpliament representat entre la trentena d’entitats i clubs que gaudeixen del conveni d’ILERPROTECT®, el protector bucal esportiu d’alt rendiment fet a mida. En l’actualitat, els membres del Força Lleida, el  Club Bàsquet Lleida, el CB Pardinyes o el CB Cappont ja utilitzen el dispositiu intraoral que es pot adquirir a un preu bonificat de 60 euros (preu habitual 195) gràcies als acords signats entre els clubs i la clínica Ilerdent.

El conveni és de caràcter gratuït i es pot sol·licitar informació a ilerdent@ilerdent.com / 973 28 11 11.

Llistat de Premiats

Festa Basquet Lleida - Ilerprotect

Festa Basquet Lleida

Lleida Festa Basquet

Basquet Ilerprotect Festa