Les jugadores, que s’han classificat per al play off d’ascens a l’OK Lliga, jugaran amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, d’Ilerdent.

A partir d’aquest mes de febrer, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, únic club d’hoquei patins íntegrament femení d’Europa 2019/20, incorporarà l’ILERPROTECT® a la seva equipació. Aquesta iniciativa és fruit de l’acord subscrit entre el club i la clínica dental Ilerdent –propietària de la marca– que posa el dispositiu intraoral a disposició de les jugadores, al preu bonificat de 60 euros (preu habitual, 195 euros).

Amb aquesta decisió, l’Igualada Femení HCP millora la protecció i aconsegueix un plus de rendiment coincidint amb la seva classificació per al play off d’ascens a l’OK Lliga com a cap de sèrie; i, en aquest sentit, s’ha organitzat un clínic formatiu.

El conveni –signat per Jordi Besa, president del club; i Ivan Raigal, assessor esportiu d’Ilerdent-ILERPROTECT®– també contempla bonificacions del 10% en els serveis dentals que ofereix la clínica i promocions i gratuïtats per a les sòcies del club i llurs famílies.