El Lleida Llista Blava –club esportiu dedicat a la pràctica de l’hoquei sobre patins i el patinatge– i Ilerdent han arribat, aquest mes de febrer, a un acord mitjançant el qual ILERPROTECT® serà el proveïdor oficial de protectors bucals esportius d’alt rendiment del club, per a l’actual temporada 2017-2018 i, en aquest sentit, els jugadors podran gaudir del protector a preus especials.

Així doncs, jugadors/es i patinadors/es del Lleida Llista Blava podran adquirir el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, a preus especials (60 euros). A més, les famílies sòcies del club gaudiran dels avantatges d’un conveni col·lectiu amb el 10% de descompte en tots els serveis odontològics i prestacions gratuïtes i bonificades.

Ilerdent, la clínica dental lleidatana amb laboratori protètic dental propi –iLab17–, recomana l’ús d’ILERPROTECT®, un protector confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió; segons la morfologia, articulació temporomandibular (ATM) i disciplina esportiva de cada esportista, en aquest cas el futbol.

Foto: Enric Duch, president del Lleida Llista Blava (esq) i Miquel Gensana, gerent de l’Institut Dental Ilerdent (dreta), durant la signatura de l’acord. ©Missatges