El club i Ilerdent signen l’acord de proveïdor de protectors esportius bucals d’alt rendiment, fets a mida.

El Club Handbol Lleida Pardinyes –amb 9 equips de competició i prop de 200 esportistes, que cobreixen totes les categories d’edat des d’alevins (que fa d’escola d’Handbol) a sèniors– ha signat un conveni de col·laboració amb la clínica Ilerdent –fabricant i distribuïdora en exclusiva d’ILERPROTECT®–, pel qual els seus membres podran incorporar el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, a un preu bonificat de 60 euros (el cost habitual és de 195 euros).

L’acord, signat per José Miguel Zubieta (president del club) i Miquel Gensana (gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®) té com a objectiu garantir la protecció dels jugadors i, a més, donar un plus de rendiment als equips de categories superiors.

Zubieta va manifestar la importància “que els nostres jugadors prenguin consciència de la necessitat de l’ús del protector bucal, tot i que alguns d’ells ja l’utilitzen”; mentre que Gensana va destacar la importància de la incorporació de l’handbol a la família ILERPOTECT®. “En aquests anys hem avençat molt en el perfeccionament del protector i l’adaptació de la seva morfologia a les particularitats de cada esport. Cada nova disciplina ens aporta coneixement per al desenvolupament tècnic del dispositiu i ens permet auditar els resultats sobre el terreny de joc”, va manifestar el gerent d’Ilerdent.

25 ANYS D’ UN CLUB DE REFERÈNCIA

L’equip “sènior A” del Club Handbol Lleida Pardinyes milita en Primera Catalana i el sènior femení disputa la Lliga Catalana, màxima categoria de l’handbol femení català.

El club, fundat el 1993, amb el suport de l’Associació de veïns Orvepard, està afiliat a la Federació Catalana d’Handbol i, en l’actualitat, és l’únic club d’handbol masculí de la ciutat de Lleida, a més de ser el que ostenta la categoria de competició més alta del conjunt de la demarcació de Lleida.

La temporada 2014-2015 marcava un punt d’inflexió per a l’entitat, ja que per primera vegada en la seva història, s’hi incorporava un equip femení a l’estructura esportiva. Aquesta decisió responia a la clara aposta i voluntat de fomentar la pràctica de l’esport en general, i l’handbol en particular, d’una manera integradora i oberta a tothom.

Aquest 2018 és un any força especial en celebrar-se els 25 anys de l’entitat.