Ilerdent signa com a proveïdor amb el club AIKIDO Orvepard

El passat 20 de maig, vam assistir a una de les firmes més col·laboratives d’ILERPROTECT®. La clínica dental Ilerdent, va concertar un conveni amb el Club AIKIDO Orvepard per equipar els seus membres amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, que fabrica la clínica lleidatana en exclusiva.

El club va estar representat per Rafael Fernández (president) i Joan Torné (president de la Comissió d’Esports) d’Orvepard (Organització Veïnal de Pardinyes); i per Fèlix Mòdol (mestre) i Carles Mòdol (aikidoka) d’AIKIDO Orvepard.

Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT® va manifestar la seva satisfacció per aquest acord “que permetrà contribuir a l’equilibri i flux d’energies en un art marcial conegut com a disciplina de pau per a la resolució de conflictes. Una filosofia molt sensible per al món de l’esport”. Els membres del club podran adquirir l’ILERPROTECT® al preu de 60 euros (preu habitual 195 euros) i millorar l’estabilitat, l’equilibri i canalitzar l’energia dels moviments.

AIKIDO, el camí de l’energia

L’Aikido és un art marcial d’origen japonès, conegut com la disciplina de la pau o de no-violència, pel seu caràcter defensiu. El mestre Morihei Ueshiba (1883-1969), creador d’aquest art marcial defensava que, per poder practicar Aikido, calia imitar els moviments dels àtoms i les galàxies. El seu propi nom “Camí (DO) – Armonitzar (AI) – Energia (KI)” resumeix aquest esperit, que no té vessant competitiu ni utilitza el terme enemic, i permet assolir un equilibri físic, mental i espiritual molt saludable.