Des d’aquest mes de juliol, les patinadores del Club de Patinatge Artístic (CPA) de Puigverd de Lleida incorporen al seu equipament el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®.

Glòria Gallardo, presidenta del CPA Puigverd de Lleida, i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent- ILERPROTECT® han signat l’acord entre la clínica dental lleidatana i l’entitat esportiva, que permet a les patinadores adquirir el dispositiu a un preu bonificat de 60 euros –el preu de venda oficial és de 195 euros–. Amb aquesta iniciativa es preveu millorar la seguretat de les patinadores i potenciar l’equilibri, tan important en aquesta disciplina esportiva. Val a dir que l’ús de l’ILERPROTECT® permet mantenir l’alineació corporal i obrir els canals de flux neurològic que irradien els músculs i articulacions. Així, s’incrementa l’estabilitat de les patinadores i es prevenen les lesions musculars.

El club, fundat fa quatre anys, supera ja la quinzena de patinadores locals, una base força important per una població que no arriba als 1.300 habitants. A més, es tracta d’una entitat innovadora que ha popularitzat un esport encara minoritari doncs, a més de formar les patinadores titulars, es promou la pràctica d’aquest esport entre mares i pares de sòcies, per la qual cosa és habitual l’exhibició i les coreografies mixtes (alumnes i pares) en festivitats locals.

Ilerprotect CPA Puigverd