Ilerdent equipa la totalitat dels porters del club, per segona temporada consecutiva

El FSA Alcoletge renova el seu acord amb ILERDENT, fabricant del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®. Així doncs, ja són dues les temporades que la clínica dental lleidatana assumeix l’equipació dels porters del club de futbol sala, a més d’oferir una bonificació als seus socis/es que podran adquirir el protector al preu de 60 euros (preu habitual, 195 euros).

El club –presidit per Miguel Frago– es beneficiarà també d’un segon conveni amb què les famílies sòcies i treballadors/es del club d’àmplia cobertura en matèria de salut bucodental. Un descompte del 10% en la llista de preus de la clínica, finançament gratuït per a tractaments més complexes o serveis de diagnosi per imatge d’avançada tecnologia 3D.

Miquel Gensana ha volgut destacar el bon ritme de renovacions amb els diferents clubs inscrits en el programa de convenis d’ILERPROTECT®, “mitjançant els quals hem aconseguit crear cultura de salut en l’àmbit de l’esport i, molt concretament, des de l’àmbit bucodental. Valorem la bona disposició de les entitats esportives per millorar les condicions de joc dels seus jugadors i jugadores, especialment en l’esport base. Cal recordar que la dentició infantil i dels adolescents, encara és molt fràgil i protegir-la és una màxima per evitar complicacions en el futur”, ha dit.