El CF Pardinyes incorpora enguany ILERPROTECT® com a proveïdor oficial, en exclusiva, de protectors bucals esportius d’alt rendiment fets a mida. La iniciativa és fruit de l’acord sotscrit, el passat 22 de novembre, pel club de futbol i la clínica dental lleidatana, Ilerdent, que ha patentat i fabrica els protectors.

En aquest sentit, els jugadors i jugadores del CF Pardinyes podran adquirir el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, a preus especials (60 euros). A més, les famílies sòcies del club gaudiran dels avantatges d’un conveni col·lectiu amb el 10% de descompte en tots els serveis odontològics i prestacions gratuïtes i bonificades.

Ilerdent, la clínica dental lleidatana amb laboratori protètic dental propi –iLab17–, recomana l’ús d’ILERPROTECT®, un protector confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió; segons la morfologia, articulació temporomandibular (ATM) i disciplina esportiva de cada esportista, en aquest cas el futbol.

Foto: Carlos García, president del CF Pardinyes (esq) i Miquel Gensana, gerent de l’Institut Dental Ilerdent (dreta), durant la signatura de l’acord. ©Missatges