ILERPROTECT® renova com a proveïdor oficial, en exclusiva, de protectors bucals esportius d’alt rendiment fets a mida, per als jugadors i jugadores del CF Pardinyes, durant la temporada 2018/19.

Els socis i sòcies del CF Pardinyes podran continuar adquirint el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, al preu especial de 60 euros. A més, les famílies del club mantenen els avantatges del conveni col·lectiu amb el 10% de descompte en tots els serveis odontològics i prestacions gratuïtes i bonificades.

Ilerdent, la clínica dental lleidatana amb laboratori protètic dental propi –iLab17–, recomana l’ús d’ILERPROTECT®, un protector confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió; segons la morfologia, articulació temporomandibular (ATM) i disciplina esportiva de cada esportista, en aquest cas el futbol.

Foto: Carlos García, president del CF Pardinyes (esq) i Gemma Gensana, responsable de l’Àre d’Atenció al Pacient de l’Institut Dental Ilerdent – ILERPROTECT® (dreta), durant la signatura de l’acord. ©Missatges