El club, situat al barri de la Bordeta, reuneix més de 260 gimnastes

El Club Gimnàstic Lleida i la clínica dental lleidatana, ILERDENT, han signat aquest mes d’octubre un acord pel qual les gimnastes del club podran incorporar el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, a la seva equipació a un preu bonificat de 60 euros (195 euros, preu habitual).

El Club Gimnàstic Lleida és un club especialitzat en gimnàstica artística femenina, creat el 2015. El somni de construir un club d’aquestes característiques sorgeix de la iniciativa de tres noies que han dedicat tota la seva vida a la gimnàstica artística femenina. Totes elles són tècnics especialitzades en aquesta disciplina. Es tracta d’un club sense ànim de lucre que promociona aquest esport a infants, adolescents i adults amb la filosofia de transmetre els valors de l’esport a la vida quotidiana de les seves esportistes.

Club-Gimastic-Lleida-Ilerprotect

Les instal.lacions del club estàn situades al carrer sícoris de la Bordeta, en una nau de més de 1000 metres quadrats amb oficines, climatització, vestidors i acondicionades a la pràctica de la gimnàstica artística. Disposa de paral.leles, tumbling, barres d´equilibris, potros, minitramps, moquetes, peses, paral.leles fixes, pilotes de peses, trampolins, colxonetes… A més, té projectades les modernitzacions necessàries per a la millora tècnica dels seus gimnastes.