L’enhorabona al Jacob Pérez Montull, el nostre pilot de karts que cor equipat amb l’ILERPROTECT®!

El passat diumenge dia 5 d’agost, el pilot de Kàrting de Maials, va aconseguir el subcampionat a la Copa Aragón de Karting, disputada al Circuit de Motorland a Alcanyís (Terol) , davant d’un nombrós públic assistent.

El Jacob va fer el salt de la categoria aleví a la categoria cadet, fa justament un mes i a les dues curses que ha disputat fins al moment en aquesta categoria se li han donat molt bé.

Fa escassament tres setmanes va participar en el circuit internacional de Zuera (Saragossa) a la Cursa de la Formula Catalunya, on va quedar 4t Classificat a només un punt d’entrar a les posicions de podi i ara ha pogut aconseguir una meritòria segona posició.

A Motorland va quedar classificat a les cronos en segona posició per darrere del subcampió de Catalunya de la categoria, el pilot de RC2 Eloi González.

A la primera cursa després d’un frec a frec entre els dos pilots durant tota la cursa, a la darrera volta es va emportar la victòria l’Eloi González a només dos segons del Jacob i a la segona cursa, va anar tot idènticament, l’Eloi González estirant cap al davant i el Jacob al darrere seu acabant la cursa a només 5 segons del pilot de RC2.

La propera cursa que disputarà el Jacob, serà del Campionat d’Espanya al Circuito Correcaminos de Recas (Toledo) a finals d’aquest mes, on estrenarà categoria cadet.

Jacob ilerprotectjacob_ilerprotect