Jacob Pérez Montull, el jove pilot del Jacob Jacob Kàrting Team, es traslladarà aquest mes de juny al Kartcenter Internacional Campillos de Màlaga, per disputar una nova etapa del Campionat d’Espanya 2018 –categoria aleví–; i, en aquesta ocasió, ho farà equipat amb l’ILERPROTECT®, el protector bucal esportiu d’alt rendiment fet a mida.

Jacob, que ha fitxat com a prescriptor de la marca ILERPROTECT®, ja va disputar dues proves durant els mesos de març (Kartódromo Lucas Guerrero de Xiva, València) i maig (Circuit Internacional de Zuera, Saragossa). La competició continua aquest mes de juliol i finalitzarà amb les etapes de setembre (Toledo) i octubre (Oviedo).

Tot i la seva joventut (Lleida, 2008), Jacob Pérez competeix des de 2016 i ja acumula experiència en competicions com el Campionat d’Espanya, el Campionat de Catalunya o l’Open Racc; a més de col·laboracions solidàries com “Malalts de kàrting” i exhibicions com la que va tenir lloc el 2016 al circuit de Montmeló amb els pilots de Formula 1: Lewis Hamilton, Fernando Alonso i Carlos Sainz Jr.

La incorporació del “Jacob Kàrting Team” vol promoure la seguretat odontoesportiva i conscienciar els més joves de la necessitat de protegir-se amb dispositius orals, fets a mida i que, a més, contribueixen a millorar el seu rendiment.

Jacob Karting Team Ilerprotect

Peu de foto: Jacob Pérez i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent-Ilerprotect®