El club lleidatà signa conveni amb la clínica lleidatana per promocionar l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, entre els jugadors i jugadores del club.

Els jugadors i jugadores de la UE Bordeta tindran, des d’aquest mes de desembre, l’oportunitat d’equipar-se amb el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT® a un preu exclusiu de 60 euros (preu habitual 195 euros).

Així ho han signat Miquel Gensana, gerent d’ILERPROTECT®-Ilerdent, i Xavi Girol, vicepresident del club lleidatà que, a més, gaudirà d’un segon conveni a la clínica dental mitjançant el qual els seus socis/es tindran un 10% de descompte en la llista de preus i bonificacions i prestacions exclusives, extensives als membres del CF Vilanoveta.

El 1943, el Club Esportiu Bordeta inicia la seva aventura esportiva sense imaginar la magnitud que la iniciativa acabaria aconseguint amb el pas del temps. Només un any després va guanyar el primer títol, el torneig “Educació i Descans”, disputant els partits en el camp del “Xoperal” a la carretera de Corbins, l’actual ubicació de l’estadi que era un camp de tir.

El Club, tal com es coneix avui, el va fundar el 1961 en José Antonio Casas amb el nom d’Unió Esportiva Bordeta i compta amb més de 400 jugadors.