L’Hoquei Lleida Llista Blava, el bàsquet Força Lleida i una vintena més d’entitats esportives introdueixen l’ús del protector bucal esportiu, fet a mida d’Ilerdent, per augmentar el rendiment i la protecció dels seus jugadors

Lleida gaudeix de bona salut esportiva i, no únicament per les categories on disputa les competicions, també per l’aposta de millora tècnica que incorpora l’ús del protector bucal esportiu. I és que aquesta temporada són molts equips de l’elit lleidatana que comptem amb l’ILERPROTECT® –fabricat i distribuït, en exclusiva, per la clínica dental Ilerdent–, com a proveïdor del club.

Aquest és el cas de molts dels jugadors del primer equip del Lleida Llista Blava d’hoquei, que competeix actualment en l’OK Lliga com a campió 2018 de la copa CERS; o del Força Lleida de bàsquet, que firma la temporada a la LEB Or.

També l’Amateur de la UE Balàfia de futbol, competeix des de la passada temporada, amb l’ILERPROTECT® amb molt bons resultats com l’ascens a segona catalana.

Protegir les bases i incrementar el rendiment dels professionals

Des del seu llançament el 2017, nombrosos clubs i entitats esportives han vist en l’ILERPROTECT® un dispositiu decisiu per a la seguretat dels seus equips de base i una eina tècnica de rendiment esportiu en competicions d’alt nivell.

L’ús del protector bucal esportiu com a equipació obligatòria en l’esport base és ja obligatori en altres països europeus i, tot i que Espanya encara no disposa de normativa al respecte, els clubs més avançats ja l’estan introduint.

En aquest sentit, Ilerdent disposa d’una línia gratuïta de Convenis de Salut Odontoesportiva que permet adquirir el protector a un preu bonificat de 60 euros –el preu habitual és de 195 euros– als jugadors/es dels clubs que ho sol·liciten. En l’actualitat, ILERPROTECT® és proveïdor d’una vintena de clubs i entitats de diferents disciplines: rugbi (Club Inef Lleida Rugbi), hoquei (Lleida Llista Blava), bàsquet (Força Lleida, CB Lleida i CB Pardinyes), handbol (Club Handbol Lleida Pardinyes) futbol (UE Balàfia, CF Pardinyes), patinatge artístic (CPA Puigverd de Lleida), gimnàstica esportiva (Club Gimàstic Lleida), kàrting (Karting Series i Jacob Karting Team), motociclisme (PS19 Pol Solà Florensa), gimnasos –arts marcials i clubs d’entrenament– (Fides, National Fitness, Gimnàs Cappont i Argos Gym), colles castelleres (Xiquets de Reus i Colla Jove de Tarragona) o portals de ticketing esportiu (Sport Ticket).

L’ILERPROTECT®, a més de protecció bucodental, aporta una millora en el rendiment esportiu dels professionals de l’esport. Fabricat amb materials d’alta qualitat, en funció de la morfologia i disciplina de cada jugador, també redueix el risc de lesions musculars.

Per a més informació: 973 28 11 11 – https://www.ilerprotect.com