Protecció bucal per als jugadors de l’ICG Força Lleida i descompte per als jugadors de la base i abonats/des amb l’ILERPROTECT®. Beneficis exclusius per als abonats i abonades de l’ICG Força Lleida en salut dental a la clínica ILERDENT.

El Força Lleida i Ilerdent han arribat a un acord de conveni pel qual la clínica de serveis odontològics seguirà un any més vinculada al club aportant més prestacions beneficioses per als abonats i abonades del Força Lleida. Aquest migdia, el president del club Félix González i el gerent d’Ilerdent Miquel Gensana han segellat l’acord amb la signatura del conveni que uneix a ambdues parts aquesta temporada 2019-2020 i amb renovació anual.

Amb aquest acord, el Força Lleida reafirma la seva aposta per la protecció i prevensió de lesions vers els jugadors, essent la protecció bucal un dels pilars fonamentals en la pràctica d’esport de contacte. Per la seva banda, Ilerdent amplia la seva vinculació amb el Força Lleida i posa a disposició dels abonats i abonades del club els beneficis i serveis següents:

  • Protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT, al preu de 60 euros (preu oficial: 195€).
  • Prestacions gratuïtes en tractaments odontològics com el 10% descompte en la llista de preus de la clínica ILERDENT o el finançament gratuït de fins a 24 mesos; a més de bonificacions en tot tipus de diagnosi radiológica i tecnologia 3D, entre moltes altres.