La presidenta del Balàfia Vòlei Lleida, Vanesa Ortega; i el gerent d’Ilerdent-ILERPROTECT®; han acordat la promoció de l’ús del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, entre els jugadors i jugadores del club lleidatà.

L’acord que es va signar ahir, dilluns 16 de desembre, posa a l’abast dels socis/es del club aquest dispositiu a un preu promocionat de 60 euros (preu habitual 195 euros); i Ilerdent impartirà clínics entre els tècnics, jugadors i famílies de la base per donar a conèixer les prestacions i avantatges de l’ús de l’ILERROTECT® com a eina de protecció contra impactes i prevenció de lesions musculars. Ahir, també es va fer entrega del primer protector al Ramon González Franqué, jugador de l’equip Sènior.

El club

El Balàfia Vòlei Lleida es va fundar el 2008 amb la vocació de tornar a elevar el voleibol lleidatà a la categoria que es mereixia. En molt poc temps i gràcies a l’esperit lluitador i emprenedor dels jugadors, es va crear un grup esportiu integrat per catorze (14) amics i jugadors. Ràpidament es van posicionar i van iniciar la temporada 2009/10 com a equip de categoria Tercera Territorial Catalana per ascendir a Segona i, la temporada 2011/12, es van estrenar en Primera Catalana. En l’actualitat, compta amb 12 equips, en categories masculina i femenina; a més d’un equip de Vòlei Escolar. També, organitza estades anuals coincidint amb els períodes vacacionals de Pasqua, estiu i nadal. El palmarès del club compta amb el Campionat de Catalunya sénior (2012-2013),  la revalidació del títol de Campions de Catalunya de 1a divisió (2013-2014) o el Subcampionat de Catalunya de 1a Nacional (2014-2015); i s’ha classificat en diferents ocasions en la Fase d’Ascens a 1a Nacional.