Amb el Força Lleida i el Bàsquet Lleida (femení), ja són tres els clubs d’aquesta disciplina que introduiran l’ús del protector bucal esportiu entre les seves bases i primers equips.

Jordi Mauri, president del Club de Bàsquet Pardinyes; i Miquel Gensana, gerent d’ILERPROTECT®-Ilerdent; han signat avui 25 d’octubre un acord de col·laboració pel qual els jugadors i jugadores del club podran adquirir el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, a un preu especial de 60 euros (preu de venda 195 euros).

A la presentació del conveni han assistit diversos jugadors del primer equip del CB Pardinyes –que també podran incorporar l’ILERPROTECT®–, com l’americà Wendell Davis, fitxatge històric per a l’Ilerdauto Club Bàsquet Pardinyes que prové de l’equip universitari Ashland (Ohio) on s’ha erigit com el millor jugador de la temporada. Davis, nascut a Reynoldsburg el 1995 (23 anys), mesura 198 cm i juga com exterior on ha destacat per la seva gran capacitat per anotar.

Amb la incorporació del CB Pardinyes, ja són tres (Força Lleida i Bàsquet Lleida) els clubs de bàsquets de Lleida que introduiran l’ús del protector bucal esportiu entre les seves bases i primers equips.

EL CB PARDINYES

El CB Pardinyes va néixer fa 50 anys, la temporada 1966-67, amb un equip infantil femení entrenat per Manuel Maroto i Vicenç, qui fou l’impulsor incansable del bàsquet al barri de Pardinyes. Amb més de 150 jugadors/es, el club compta amb deu equips: l’escola, un equip Pre-Mini, dos Minis, dos Infantils, dos Cadets i dos més de categoria Junior; als quals s’incorpora un nou equip vinculat a l’esport adaptat (cadira de rodes).