Que són els protectors bucals esportius per a nens?

Els protectors bucals esportius per a nens són aparells que proporcionen seguretat a la part de la boca i redueixen l’impacte enfront de cops o danys causats per activitats físiques. És per això, que són la millor elecció per a protegir les seves dents de danys produits per cops o lesions que es poden ocasionar practicant esport de contacte com és el cas del rugbi, el taekwondo, el bàsquet, entre d’altres. En aquest tipus d’activitat, les caigudes o els cops són relativament freqüents, fet que incrementa el risc a la zona de la boca dels nens. Els protectors bucals esportius poden ser flexibles o de plàstic i normalment cobreixen la zona superior de la boca. La seva principal funció és la de minimitzar el risc de dents trencades, ferides als llavis, a la llengua, cara o mandíbula. A Ilerprotect, les fèrules estan confeccionades com lamines modelades a alta temperatura i pressió, amb morfologia o disseny exclusiu per a cada esportista.

Com s’utilitzen correctament els protectors bucals esportius per a nens?

Els protectors bucals esportius per a nens han de ser una peça clau per l’equipament esportiu dels més petits de la casa i han d’utilitzar-lo a l’hora de practicar activitats esportives. Alguns dels consells que milloraran l’ús i la durabilitat dels protectors bucals poden ser:

– Netejar-los de manera freqüent després de cada ús amb un raspall de dents tou i amb aigua.

– Esbandir-los correctament amb aigua després de cada ús.

– Guardar i transportar el protector bucal esportiu en un estoig rígid amb ventilació perquè es puguin assecar de forma correcta, evitant així l’aparició de bacteris.

– Revisar de forma periòdica si el protector s’ajusta de forma correcta a la boca o si presenta algun tipus de desgast o ruptura. És important ja que si trobem qualsevol fractura s’haurien de reemplaçar.

– Portar-los a les revisions periòdicament que es vaguin realitzant amb el dentista perquè aquest pugui realitzar una revisió i neteja a fons. A causa del creixement continu dels nens, aquests aparells requereixen reemplaçar-los de forma freqüent.

Personalitza el teu protector bucal esportiu per a nens

A Ilerprotect pots dissenyar els protectors bucals esportius per a nens i fer que siguin més personals i únics. D’aquesta manera els més petits de la casa es divertiran també utilitzant-los. Els protectors bucals esportius per a nens no solament et poden ajudar a reconèixer de seguida a qui pertany el protector, sinó que també poden personalitzar-se per compartir una mateixa imatge amb els seus amics o els altres membres de l’equip de l’esport que estigui practicant. Tots els protectors bucals esportius per a nens que oferim inclouen una caixa protectora per poder-los transportar quan no s’estiguin utilitzant.

Ilerprotect, la teva millor opció

A Ilerprotect t’assessorem per a protegir la salut de la teva boca mentre practiques esport, també oferim els nostres serveis personalitzats de protectors bucals per a equips i clubs esportius. Ara que ja coneixes les raons i els usos que s’han de donar als protectors bucals esportius per a nens pots consultar la nostra web i escollir el que més s’adeqüi a les necessitats de l’esport que es practiqui.
Pots visitar-nos també al C/ San Antoni nun 2 de Lleida o trucar-nos al 973 28 11 11.