A Ilerprotect no només t’oferim protectors bucals a mida, també et donem l’oportunitat de tenir un protector bucal personalitzat. Coneix les diferents opcions a continuació.

Quan es tracta de protegir les dents i la boca, sobretot quan practiquem algun esport, els protectors bucals a mida són la millor opció. S’adapten a cada persona i permeten una major protecció i comoditat per a cada esport.

Un disseny de fèrula dental únic per a cada persona

Sabem que cada persona és diferents, per això, no només adaptem els protectors a cada modalitat d’esport, també oferim l’oportunitat de personalitzar el teu protector bucal a través de diferents opcions.

Un odontòleg professional realitzarà una impressió bucal per obtenir un resultat únic per a cada persona. Una vegada el motlle estigui fet, es pot dissenyar la teva fèrula bucal al teu gust.

Personalitza el teu protector bucal, amb una àmplia gamma de colors

El protector bucal d’Ilerprotect es pot personalitzar amb una àmplia gamma de colors. Això permet alertar quan s’està utilitzant un protector, escollint una gamma de colors que destaquin, i adaptar els protectors amb criteris estètics per a esports de menys risc.

Pots afegir diferents colors a la fèrula per fer-la al teu gust. Es ponen afegir els teus colors preferits o els colors de l’equip. Es pot utilitzar un sol color o més d’un, per crear l’opció que més t’agradi i més et representi.

Dóna-li un toc únic a la teva fèrula dental

A més a més de tenir un protector dental personalitzat com diferents colors, també es pot afegir un logotip o diferents dibuixos. D’aquesta manera pots personalitzar la teva fèrula amb diferents elements per fer-la més personal.

Molts equips ja tenen el seu protector bucal personalitzat, amb el seu logotip o algun lema representatiu. Es poden afegir diferents lletres, números o dibuixos perquè s’adapti a cada persona.

Personalitza a mida el teu protector bucal no només ajuda a reconèixer de seguida a qui pertany cada protector, també es pot personalitzar per compartir una mateixa imatge d’equip i reconeixes de seguida entre els diferents membres.

Ilerprotect: la millor opció per personalitzar el teu protector a mida

Juntament amb el teu protector bucal també t’entregarem una caixa protectora, per poder transportar-lo quan no l’estiguis utilitzant. Aquesta caixa està perforada i disposem de diferents versions en diferents colors.

No dubtis en consultar-nos. A Ilerprotect t’assessorem per protegir la salut de la teva boca mentre practiques esport. També oferim els nostres serveis personalitzats de protectors bucals per a equips i clubs. Pots venir a visitar-nos per saber-ne més.

Ara ja coneixes les diferents opcions per tenir el teu protector bucal personalitzat. Atreveix-te a posar-lo al teu gust! A Ilerdent no només volem que practiquis esport de forma segura, també volem que ho facis d’una manera única. Visita’ns a C/ Sant Antoni (entrada per C/Germanetes Núm. 2, 5é) a Lleida, i coneix les diferents opcions per crear el teu protector bucal personalitzat.