El consorci lleidatà d’empreses de salut bucodental i creador dels bucals d’alt rendiment Ilerprotect, amplia fronteres amb quatre modalitats de dispositius protectors, mitjançant el kit d’auto impressió dental. El Grup Dental Ilerdent és, des del passat mes de setembre, fabricant i distribuïdor de referència nacional de protectors bucals esportius, gràcies a l’adquisició de la prestigiosa marca Sportbuc. L’acord diversifica l’oferta en fèrules esportives del grup i que fins ara liderava el protector bucal d’alt rendiment, fet a mida, Ilerprotect® que la clínica seguirà oferint, en exclusiva, en el seu centre de Lleida.

La nova gamma de Sportbuc va dels 69 euros en les seves versions bàsiques –Minibuc (infantil) i Classic (adults)– als 79 euros del model Contact (esports d’impacte) o els 99 euros en la seva modalitat Punch (especialment recomanada per a la boxa).Tots els protectors es poden adquirir còmodament on line a https://www.sportbuc.com/tienda/, sol·licitant l’auto kit que Sportbuc subministra i recull a domicili als seus clients perquè puguin prendre la seva pròpia impressió dental. Un cop fabricat, el client rep el seu protector bucal a mida a casa.

CONVENIS PER A CLUBS I DESCOMPTES D’INICI DE TEMPORADA

Sportbuc ofereix també preus especials per a clubs i entitats esportives –https: //www.sportbuc.com/ofertas-protectores-bucales-grupos/– a partir de compres mínimes de 15 protectors. A més, fins al 31 de desembre, el web ofereix un Cupó Descompte del 10%, com a promoció d’Inici de Temporada.
Grup Dental Ilerdent, que està format per la Clínica Dental Ilerdent i el laboratori protètic dental iLab-17, és especialista des de fa més de 30 anys en el diagnòstic i fabricació de tot tipus de fèrules i pròtesis dentals.

Per a més informació:
Clínica Sportbuc Ilerdent
Mòbil: 649 04 12 51
WhatsApp: 649 04 12 51
info@sportbuc.com

SPORTBUC classicSPORTBUC contactProtector bucal Punchprotector-bucal-sportbuc-minibuc