El club preveu xerrades informatives entre els jugadors de la base i explicarà els bons resultats de l’Amateur que va incorporar el protector fet a mida, la passada temporada

La Unió Esportiva Balàfia i ILERPROTECT® han renovat l’acord pel qual el protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, continua sent el proveïdor oficial del Club.

La col·laboració iniciada la passada temporada amb Ilerdent –clínica dental lleidatana fabricant del protector– va donar molts bons resultats a l’equip Amateur que va ascendir a segona catalana, equipat amb ILERPROTECT®.

Aquesta temporada 2018/19, el compromís tècnic del club implica fer pedagogia entre els jugadors de la base i conscienciar-los de la necessitat d’incorporar aquest dispositiu a l’equipament habitual.

Gràcies al conveni, els jugadors i socis del club poden adquirir el protector al preu de 60 euros –el seu preu habitual és de 195 euros– i, a més gaudiran de condicions especials en els tractaments i serveis que ofereix Ilerdent.

Peu de foto: Ramon Folguera, responsable de màrqueting del club; Miquel Gensana, gerent d’ILERDENT-ILERPROTECT®; i Francisco Rodríguez, president de la UE Balàfia.