Ilerdent –la clínica dental lleidatana precursora d’ILERPROTECT®– va lliurar, el passat 28 de setembre, els protectors bucals esportius d’alt rendiment, fets a mida, que s’incorporen a l’equipació oficial dels jugadors de l’equip Amateur de la Unió Esportiva Balàfia.

La iniciativa, fruit del conveni de l’entitat esportiva i Institut Dental Ilerdent, té per objectiu millorar la protecció i seguretat dels jugadors, així com afavorir el rendiment esportiu de l’equip que, en l’actualitat, competeix a la 3a. Catalana.

Els protectors s’han confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió. Amb morfologia i disseny exclusiu per a cada esportista, l’equip d’iLAB-17 –el laboratori protètic d’Ilerdent– es va traslladar al club per prendre mides a cada jugador i fabricar el seu protector, reforçant-ne les àrees sensibles i garantint l’estabilitat i alineació de l’ATM. Això permet que la tensió mandibular derivi en un major rendiment esportiu, sense posar en risc l’articulació ni les peces dentals i teixits tous bucals; a més de salvaguardar del dolor de la pressió bucal.