ILERPROTECT

Els professionals de l’esport de qualsevol disciplina, opten per protectors bucals fabricats a mida que, a més de protegir-los enfront d’impactes, milloren els seus resultats. En aquesta línia, l’Unitat d’Odontologia Esportiva d’Ilerdent -amb experiencia certificada i laboratori protètic dental propi iLab17- inicia el procediment amb l’elaboració del motlle bucodental personal que facilitarà els paràmetres exactes per a la fabricació del protector adoptant criteris per:

Reforçar les àrees sensibles garantint l’estabilitat i alineació de l’ATM, permetent que la tensió mandibular derivi en un major rendiment esportiu, sense posar en risc l’articulació ni les peces dentals i teixits tous bucals. A més, salvaguarda del dolor de la pressió bucal.

Aconseguir l’adaptabilitat absoluta del protector a la cavitat oral per tal de respirar amb normalitat i mantenir la resistència durant la pràctica de l’esport. A més, en quedar el protector completament subjecte, es minimitza el risc de lesions que de vegades, provoquen els protectors de fabricació estàndard en desplaçar-se o caure en cas d’impacte.

Com el disseny es realitza en funció de la disciplina esportiva -atletisme, running, futbol, ciclismo, hoquei, basquet, tennis i pàdel, arts marcials, gimnàstica, patinatge… -, amb especial atenció a les àrees bucals de risc més vulnerables, es garanteix la seguretat i alt rendiment.

El protector està disponible en una àmplia gamma de colors, la qual cosa permet triar gammes que destaquin i alertin de la portabilitat de la pròtesis o adaptat a criteris estètics per a esports de risc menor.

protector1
protector2
protector3
protector4
protector5