L’associació promociona l’ús del protector bucal esportiu entre els nens i nenes del centre i s’afegeix a la quasi trentena d’entitats que tenen l’ILERPROTECT® com a proveïdor

Les mares i pares de l’escola Frederic Godàs (Cappont-Lleida) s’han erigit com a pioners en salut esportiva escolar i han decidit apostar per la seguretat dels infants en la pràctica de l’esport escolar.

L’AMPA del centre ha acordat amb el centre d’odontologia avançada de Lleida, Ilerdent, la promoció del protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, ILERPROTECT®; un dispositiu fabricat amb mètode certificat i laminats de la máxima qualitat.

Aquesta iniciativa apel·la a la necessitat de protegir els nens i nenes de qualsevol incidència bucodental, en una edat en què la dentició encara és tova i qualsevol agressió pot derivar en patologies manifestes, fins i tot, en edat adulta. A més, precisament aquest estat de transitorietat de les peces dentals, no permet moltes de les intervencions i tractaments que, avui dia, sí que es poden practicar en pacients adults.

Val a dir que el Club Bàsquet Cappont (Escola Esportiva de Bàsquet del escola Frederic Godàs) ja incorpora, des del mes de gener, el dispositiu intraoral ILERPROTECT®. Ara, l’extensió de l’ús del protector a totes les pràctiques d’esport escolar i en horari lectiu, mostra la sensibilitat de l’AMPA per la seguretat i la promoció de l’esport saludable; i, a més, permetrà a tots els nens i nenes de l’escola accedir al protector al preu de 60 euros (preu habitual 195).

El conveni, l’han signat Maria Begoña Piedra Canut, presidenta de l’AMPA Frederic Godàs; i Miquel Gensana, gerent d’ILERPROTECT® – Ilerdent.

ILERPROTECT®, proveïdor de quasi una trentena de clubs

La incorporació de l’AMPA Frederic Godàs a la línia gratuïta de Convenis de Salut Odontoesportiva ILERPROTECT® eleva en nombre de clubs i entitats beneficiats a quasi la trentena: bàsquet (CE Força Lleida, Club Bàsquet Lleida, Club Bàsquet Pardinyes i Club Bàsquet Cappont), castellers (Xiquets de Reus, Colla Jove Tarragona i Castellers de Sabadell), escoles (AMPA CEIP Frederic Godàs), gimnàstica esportiva (Club Gimnàstic Lleida), futbol (UE Balàfia i CF Pardinyes), gimnasos i arts marcials (FIDES Training Group, Nacional Fitness Alpicat, Gimnàs Cappont i Argos GYM), handbol (Club Handbol Lleida Pardinyes), hoquei (CE Lleida Llista Blava Hoquei Patins i Patinatge Artístic i Club Hoquei Alpicat), kàrting (Karting Series i Jacob Karting Team Jacob Pérez Montull) motociclisme (PS19 Pol Solà Florensa), patinatge artístic (Club Patinatge Artístic Puigverd de Lleida) rugbi (Club Inef Lleida Rugbi), vol esportiu (Alaire Club Parapent) o portals de ticketing esportiu (Sport Ticket).