ODONTOLOGIA ESPORTIVA

Ilerdent fitxa com a PROVEÏDOR OFICIAL del CE INEF Lleida Rugbi. L’acord se suma als signats amb el Força Lleida de Bàsquet, el CF Pardinyes i l’UE Balàfia de futbol, i l’Associació FIDES Training Group.

ILERPROTECT® ha fitxat com a PROVEÏDOR OFICIAL del CE INEF Lleida Rugbi; acord que se suma als signats amb el Força Lleida de Bàsquet, el CF Pardinyes i l’UE Balàfia de futbol, i l’Associació FIDES Training Group. Els jugadors/es i socis/es d’aquests clubs podran adquirir ILERPROTECT® per 60 euros, durant tota la temporada 2017-18, sent el cost habitual de 195.

Així doncs, els jugadors i jugadores de l’Escola de Rugbi que porten de forma obligatòria el protector bucal, podran optar al dispositiu fet a mida en condicions avantatjoses que els permetran substituir els protectors  de fabricació estàndard.

Ilerdent, la clínica dental lleidatana amb laboratori protètic dental –iLab17–, fabrica ILERPROTECT®, el protector bucal esportiu fet a mida, de producció pròpia i alt rendiment que incorpora novedosos avenços com la incorporació de la càmera d’aire per als nens i adults que porten ortodòncia. ILERPROTECT, està confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió. Amb morfologia i disseny exclusiu per a cada esportista, segons la seva disciplina i articulació temporomandibular (ATM).

Peu de foto: Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent; i Joan Antoni Prat, president del Club INEF Lleida; amb membres de l’Escola de Rugbi.©Missatges