Protector bucal esportiu de màxim rendiment, fet a mida, per als castellers

“Força, equilibri, valor i seny”, aquest és el lema de la colla Jove Xiquets de Tarragona que, aquest mes de maig, ha subscrit el conveni amb ILERPROTECT® , pel qual Ilerdent serà el proveïdor oficial de protectors bucals esportius d’alt rendiment de la colla castellera.

Els membres de la Jove dels Xiquets de Tarragona, podran adquirir el protector, que es comercialitza pel gran públic a 195 euros, a un preu especial (60 euros), fent especial atenció a la protecció de “La Canalla” i al rendiment, en l’enlairada de castells.

Coincidint amb la signatura del conveni –signant per Daniel Milà, president de la colla; i Miquel Gensana, gerent d’Ilerdent– l’equip tècnic de la Unitat d’Odontologia Esportiva d’Ilerdent es va traslladar a Tarragona per prendre mides i fabricar els protectors dentals esportius d’alt rendiment, a mida dels primers castellers que duran el dispositiu. El motlle bucodental personal facilita els paràmetres exactes per a la fabricació del protector amb especial atenció a les àrees bucals de risc més vulnerables i les particularitats de l’activitat castellera.

COLLA JOVE XIQUETS DE TARRAGONA

La Colla Jove Xiquets de Tarragona té la seva seu social al carrer del Cós del Bou, a la Part Alta de la ciutat de Tarragona. Es tracta d’un antic edifici construït al segle XIX, que abans havia estat primer mercat del peix i després seu dels bombers de Tarragona.  Un dels seus tresors és la canalla que ocupa les posicions superiors del castell, el que es coneix com el pom de dalt i el formen els dosos, que aguanten el pes de l’acotxador o acotxadora i l’enxaneta.

La Jove Xiquets de Tarragona  viu les seves principals Diades per Sant Magí i Santa Tecla (patrons de Tarragona) i la Diada de l’Esperidió, celebrada a finals d’octubre, que tanca cada any la temporada de la Colla Jove de Tarragona.

Les colles castelleres que vulguin informar-se sobre els Convenis de Proveïdor Oficial poden contactar amb ILERPROTECT®: safesport@ilerprotect.com – 973 281111

Joves Xiquets de Tarragona