El Força Lleida i Ilerdent han arribat a un acord mitjançant el qual ILEPROTECT® serà el proveïdor oficial de protectors bucals esportius d’alt rendiment del club, per a l’actual temporada 2017-2018 i, en aquest sentit, els jugadors podran gaudir del protector a preus especials.

A més, la clínica dental serà la principal patrocinadora de la nova “Smile Cam” amb la imatge d’ILEPROTECT®. Aquesta nova acció es durà a terme durant un temps mort en els partits de l’Actel Força Lleida al Pavelló Barris Nord. Cada participant enfocat amb la càmera haurà de somriure i les cheerleaders votaran el millor somriure. El guanyador s’endurà un val per a un protector bucal esportiu d’alt rendiment, fet a mida, valorat en 195 euros, cortesia d’Ilerdent.

Ilerdent, la clínica dental lleidatana amb laboratori protètic dental propi –iLab17–, recomana l’ús d’ILERPROTECT®, un protector confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió; segons la morfologia, articulació temporomandibular (ATM) i disciplina esportiva de cada esportista, en aquest cas el bàsquet.

La fabricació a mida garanteix:

  • Reforçar les àrees sensibles garantint l’estabilitat i alineació de la teva ATM, permetent que la tensió mandibular derivi en un major rendiment esportiu, sense posar en risc l’articulació ni les peces dentals i teixits tous bucals. A més, ILERPROTECT® salvaguarda del dolor de la pressió bucal.
  • Adaptabilitat absoluta del protector a la cavitat oral per respirar amb normalitat i mantenir la resistència durant la pràctica de l’esport. A més, en quedar el protector completament subjecte, minimitza el risc de lesions que de vegades, provoquen els protectors de fabricació estàndard en desplaçar-se o caure en cas d’impacte.

Foto: Miquel Gensana, gerent de l’Institut Dental Ilerdent (esq) i Albert Aliaga, directiu del Força Lleida (dre), durant la signatura de l’acord). ©Força Lleida