ODONTOLOGIA ESPORTIVA

Ilerdent fitxa com a PROVEÏDOR OFICIAL del CE INEF Lleida Rugby, del Força Lleida de Bàsquet, del CF Pardinyes i la de UE Balàfia de futbol, i de l’Associació FIDES Training Group. Els jugadors/es i socis/es d’aquests clubs podran adquirir ILERPROTECT® per 60 euros, durant tota la temporada sent el cost habitual de 195.

A les prestacions de màxima protecció i alt rendiment esportiu, s’hi afegeix la càmera d’aire per a nens i adults en tractament d’ortodòncia.

Ilerdent, la clínica dental lleidatana amb laboratori protètic dental –iLab17–, proposa aquest Nadal el “regal estrella”  per a tots els esportistes: ILERPROTECT®, el protector bucal esportiu fet a mida, de producció pròpia i alt rendiment. Fins al 15 de gener de 2018, el protector es pot adquirir per 75 euros –preu habitual 195 euros– i amb innovadors avenços com la incorporació de la càmera d’aire per als nens i adults que porten ortodòncia.

A més, Ilerdent ha fitxat com a PROVEÏDOR OFICIAL del CE INEF Lleida Rugby, del Força Lleida de Bàsquet, del CF Pardinyes i de la UE Balàfia de futbol, i de l’Associació FIDES Training Group. Els jugadors/es i socis/es d’aquests clubs podran adquirir ILERPROTECT® per 60 euros, durant tota la temporada 2017-18, sent el cost habitual de 195.

ILERPROTECT és la resposta als protectors estàndard fabricats en sèrie que, encara que protegeixen de traumatismes per contacte o caiguda, no han estat fabricats d’acord a la mandíbula i l’oclusió dental de cada usuari; per la qual cosa, a vegades, a més d’incomoditat, poden provocar lesions serioses.

De fabricació pròpia, ILERPROTECT, està confeccionat amb laminats modelats a alta temperatura i pressió. Amb morfologia i disseny exclusiu per a cada esportista, segons la seva disciplina i articulació temporomandibular (ATM).

L’obligatorietat de la utilització del protector bucal esportiu ja s’ha implantat en altres països i és qüestió de temps que arribi al nostre país. Sigui per raons de protecció o de rendiment en esport d’elit, ILERPROTECT® és una defensa inexcusable, sobretot en esport base en general i en tots els esports de contacte, que cal incorporar a l’equipació habitual de forma immediata.